vineri, 5 octombrie 2018

5 octombrie - Ziua Educaţiei

Ziua profesorului















Sărbătorindu-i pe profesori şi calitatea de educator, astăzi şcolile au adus un amplu omagiu cadrelor didactice prin discipolii lor. Alături de copii, organizatorii acestei sărbători la Colegiul Economic "V. Madgearu" au încântat invitaţii cu un program cât se poate de generos. Fundaţia Adolescenţa a fost o prezenţă activă la această lăudabilă celebrare, asemenea partenerului nostru IRDO şi gazdelor ospitaliere. Echipa coordonatoare a fost pe măsura potenţialului colegiului: prof. Simona Lupu, director, prof. Brînduşa Vasile, coordonator al activităţii educative din şcoală, prof. Iulia Dragomir, moderator. Să-i urmărim în câteva imagini strict autentice.
Am fost apoi părtaşi la o întâlnire evenimenţială a şcolilor-ambasador, despre care vom vorbi distinct. Sărbătoarea s-a încheiat în acorduri muzicale de jaz, la Filarmonică. O încântare, întradevăr!! 

Felicitări dragilor parteneri - organizatori şi actorilor principali,care au pregătit minuţios şi au oferit momente educative şi distractive de înaltă ţinută!

























cronicar: A. Creitaru
Foto: Adolescenta/Adrian Creitaru

Niciun comentariu: