miercuri, 16 mai 2018

Sărbătorind Ziua Familiei

Familiile: furnizori de educație și drepturi ale omului


Amfiteatrul Colegiului "Virgil Madgearu" este primitor pentru noi toți și de data aceasta: elevi ai claselor a IX/a și a X/a, profesori, reprezentanțí ai unor instituțíi de notorietate: Institutul Român pentru Drepturile Omului, ai ONG: Fundația "Aolescența". Captatio benevolentiae este realizat cu profesionalism de d/na Loredana Mocescu - trainer & coach, care a susținut o bună parte a programului, iar prezentarea media despre importanța familiei în educația copilului și a învățării primelor comportamente în spiritul drepturilor omului i-a aparținut d-nei Olivia Florescu (IRDO).
Sinopsisul impecabil al întregii activități a fost realizat de gazde, reprezentate de dna prof. Brîndușa Vasile.
Cel mai incitant punct din program a fost prezentarea videoScribd a elevului Bogdan Vizireanu, pe care îl felicităm pentru inițiativă și reușita momentului prezentat!
Fundația "Adolescența" și IRDO au inițiat, organizat și coordonat întreaga acțiune din școlile ploieștene. Mulțumim d-nei prof. Rodica Bucur pentru prestația de voluntariat.
Foto: Fundația  "Adolescența ", prof. Adrian Creițaru
Cronicar: prof. Aura Creițaru

Prof. Brîndușa Vasile








Adăugați o legendă

Olivia Florescu


Loredana Mocescu, trainer



email: adolescența08@yahoo.com
web: https://adolescenta007.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/adolescenta08
/



Un comentariu:

Mihaela Vasile spunea...

Activitatea desfășurată cu scopul de a sărbători importanta familiei s-a dovedit a fi benefică. Impreuna cu elevii colegiului reprezentând clasele a IX-a, alături de oaspeți dragi- doamna Aura Creitaru, doamna Olivia Florescu, doamna Aura Oncescu, am reusit sa cream o atmosferă frumoasa, relaxată. A fost o zi minunata în care am reusit sa comunicăm, sa ne exprimăm opiniile cu privire la relațiile din interiorul familiei. Elevii au putut adresa intrebari la care au primit răspunsuri multumitoare.
Multumesc elevilor participanti, în special Sarei Muresanu, Cătălinei Florea, Anei Manea si nu in ultimul rand lui Bogdan Vizireanu care ne-a surprins plăcut cu prezentarea realizată!
Vom continua seria activităților pentru ca ne dorim să descoperim si sa învățăm lucruri frumoase!