sâmbătă, 17 mai 2014

Gala Tinerilor Voluntari, 2014

Voluntariatul - sărbătoarea care te ajută să te reconsideri şi să te re-creezi!

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) s-a încheiat pentru noi cu Gala Tinerilor Voluntari 2014 organizată în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Prahova. 

"Voluntariatul nu este o poveste, ci de povestit" spune o tânără care ştie deja să povestească faptele bune şi chiar scrie pagini de revistă împreună cu ceilalţi colegi la "C.N. Mihai Viteazul"
Cei 40 de participanţi ploieşteni au prezentat proiectele lor de voluntariat, unele dintre ele aflate încă în curs, au compus portretul voluntarului, prin cuvinte, desene sau joc de rol. Au arătat că iau în serios importanţa gesturilor din suflet şi nu pentru vreo recompensă materială.

FELICITĂRI,
dragi adolescenţi, vouă şi dascălilor care vă îndrumă şi de asemenea părinţilor voştri!



O emblemă fabuloasă se profilează pe numele şcolilor: C.Economic "Virgil Madgearu", prof. Corina Lazăr; C. Naţional "Mihai Viteazul", prof. Elena Roxana Vişan; Lic. Tehnologic "Ludovic Mrazek", prof. Gabriela Nistor, dir. adj, ed. Nicoleta Loredana Cârstea; Colegiul "Spiru Haret", prof. Ruxandra Marina Noia şi prof. Silvia Vişan de la Şc. gimnazială "Sf. Vineri".
Mulţumiri prof. Daniela Burlacu, prof. metodist CCD Prahova, pentru solicitudinea cu care ne-a obişnuit în parteneriatul instituţiilor noastre.
Aţi fost minunaţi, prin dedicaţia fiecăruia de a trăi împreună sentimentul lucrului în folosul omului, prin creativitate şi idei, prin talent şi dorinţa de a construi. Vă asigur că sunteţi printre cei care ridică societatea mai sus, cu fiecare zi!
Felicitări Alex Cireşnea pentru voluntariatul în timp real!

Scrieţi-ne despre bucuriile, tristeţile, evenimentele şi reuşitele voastre!
Corespondenţa: adolescenta08@yahoo.com
Pagina Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Fundatia-Adolescenta

A. Creiţaru



Niciun comentariu: