luni, 27 aprilie 2015

11-17 mai - Săptămâna Naţională a Voluntariatului

  „Prinde gustul!” ProVobis a lansat cea de a XIV- a ediţie a SNV


Vă vrem alături, pentru a vă pune în valoare şi de această dată,

cel mai scump har al vostru – TALENTUL DE A DĂRUI!

Preţul lui este inestimabil, deoarece vine din suflet şi este dedicat unei cauze nobile!

„Săptămâna Naţională a Voluntariatului este sărbătoarea naţională anuală a voluntariatului. Împreună cu sute de parteneri- organizaţii, instituţii, companii, grupuri de iniţiativă din toată ţara - facem voluntariat sincron şi organizăm evenimente de promovare şi premiere, pentru a atrage sprijinul comunitătii pentru voluntariat şi a ne face auziţi!” Pro Vobis

1. Fundaţia Adolescenţa aşteaptă propunerile voastre de activităţi şi campanii de voluntariat pe adresa: adolescenta08@yahoo.com

2. De asemenea, vă invităm sâmbăta 16 .05. ora 11.00 la Gala Tinerilor Voluntari 2015, când vă oferim oportunitatea să puneţi în valoare faptele voastre dăruite în folosul comunităţii şi al oamenilor ajutaţi. 

Veţi împărtăşi cu ceilalţi voluntari prezenţi sau cititori ai publicaţiilor noastre, experienţele dobândite. Vom sărbători împreună Voluntariatul românesc.
 (prezentare multimedia, postere, hand made etc; durata prezentării este de 10 minute sau sub formă de expoziţie)

Diplomele vă aparţin! Mult succes!!

Înscrieri până vineri 1 Mai (cereti prin mail Formular de inscriere)

3. Vă invităm de asemenea să ne trimiteţi pentu Portret de Voluntar, câteva repere pentru cel care anul acesta s-a remarcat în activitatea de voluntariat, prin fapte susţinute şi deosebite.
1.     Nume şi prenume
2.     Organizaţia /Şcoala
3.     Ocupaţia
4.     Telefon
5.     Email
Deşi hărnicia şi dedicaţia pentru o cauză nobilă nu ierarhizează persoane, scopul acestui demers este doar selecţia pe care o vom realiza în cadrul SNV, sub numele de Portret de Voluntar şi care va fi publicată ulterior în revista noastră Jurnal Adolescenta.

Vă aşteptăm cu drag,

pentru conformitate - Voluntar, 
prof. Aura Creiţaru

Tel 0723 264699
adolescenta08@yahoo.comNiciun comentariu: