marți, 5 aprilie 2011

Târgul „REVISTA REVISTELOR ŞCOLARE”


Activităţi dedicate Zilei Europei


 Pentru expoziţia „Revista revistelor şcolare”, ce se adresează publicaţiilor liceenilor, înscrierea se face prin completarea Datelor de înscriere, care vor confirma participarea Dvs. la expoziţia revistelor şcolare.
 Termen de înscriere: 15 aprilie a.c.

 Completează, te rog, pentru fiecare titlu şi trimite până la data de 15 aprilie a.c., pe adresa de mail adolescenta08@yahoo.com cu subiectul „Participare la Târgul revistelor şcolare” următoarele:

Date pentru înscriere:
• Titlul publicaţiei
• Genul publicaţiei şi formatul
• Anul lansării
• Periodicitatea apariţiei
• Număr mediu de pagini
• Numele redactorului şef actual, număr de telefon şi adresă e-mail
• Numele profesorului îndrumător, nr. tel, adresă mail
(dacă aveţi îndrumător de activitate)
• Participări la concursuri şi premii obţinute (numiţi-le)
IMPORTANT:
1. Publicaţia D-voastră trebuie să conţină obligatoriu în numărul curent de apariţie minimum 4 pagini cu materiale tematice, dedicate celor două evenimente menţionate – Ziua Europei şi Săptămâna voluntariatului.
2. În cazul în care, publicaţia tocmai a ieşit de sub tipar, puteţi participa cu o ediţie specială, supliment la ultima ediţie, respectând tema anunţată.
3. Materialele dedicate celor două evenimente vor fi trimise în format electronic pe email sau aduse pe stick sau CD pe adresa adolescenta08@yahoo.com, cu diacritice în limba română, exclusiv.
4. Locaţia desfăşurării activităţii: Casa Corpului Didactic, str. Democraţiei, nr. 35, Ploieşti, data> vineri 6 mai a.c.

Pentru reuşita Dvoastră, nu ezitaţi să abordaţi genuri/specii cât mai variate ale jurnalisticii!

PROGRAM
13,00 – 14,00 Prezentarea şi trecerea în revistă publicaţiilor
14,00 – 15,00 Jurizare şi festivitate de premiere
15,00 – 16,00 Masa rotundă cu invitaţi

Notă: Pentru standul de expunere a revistelor veţi aduce ultimile 3 (trei) numere ale publicaţiei voastre în dublu exemplar, din care unul pentru jurizare.



Niciun comentariu: