vineri, 20 ianuarie 2017

Formularul 2 % pentru o cauză nobilă


Susţine o nouă atitudine
a copilului prin 2% din impozit!





















Prin Formularul 230 al ANAF, puteţi decide ca 2% din impozitul platit deja pe anul 2016 sa fie dirijat catre o entitate nonprofit.
Daca nu v-ati facut alte planuri, va rugam sa sustineti Fundatia Adolescenta!
 
Completati si trimiteti la una din adresele de mai jos. Vom putem cumula astfel contributia Dvs. cu munca voluntara a noastra, in beneficiul copiilor. 

Adresa de corespondenta:

CREITARU Aurica,
str. Ctin. Brezeanu nr 4,
Bl.22, ap10, Ploiesti
CP 100371
Tel. 0723264699 

Adresa ANAF (pentru Ploiesti):
Strada Aurel Vlaicu 22,
Ploiești 100023
 
Ce am realizat in 2016?
Scopul si obiectivele noastre comune vizeaza programe culturale, educative si sociale oferite copiilor si tinerior. Amintim cateva din proiectele derulate: seria de Simpozioane dedicate drepturilor omului, workshopuri, Cenaclul Adolescenta si revista Jurnal Adolescenta, programe de voluntariat, in care am implicat sute de adolescenti, impreuna cu cei mai deosebiti profesori colaboratori pe care ii pretuim.

Multumim Dvs, celor care an de an ati adaugat un plus de inspiratie, dragoste si efort la bunul mers si reusitele intalnirilor noastre. Gratie Dvs. si copiilor care si-au dat concursul cu prisosinta, ne-am imbogatit spiritual impreuna si am realizat revista noastra, intalniri in cenaclu, voluntariat in comunitate s.a., rezultate care ne motiveaza pe mai departe sa ramanem impreuna.

 
***

Un motiv special de bucurie a tuturor celor implicati in activitatile anului au fost recompensele morale si materiale oferite impreuna cu partenerii: ISJ PH, IRDO, CCD PH, Biblioteca judeteana PH, unitati scolare. Acestea au fost sub forma de: diplome pentru fiecare participant, diplome de excelenta pentru profesori, premii si trofee Adolescenta oferite copiilor, profesorilor si scolilor, promovarea colaboratorilor in paginile web si revista, debutul copiilor in paginile revistei, gazduirea de lucrari ale cadrelor didactice in jurnalul Adolescenta s.a.
Credem ca toate acestea au exersat si dezvoltat exprimarea opiniei si atitudinii libere a copiilor in spatii publice informale, a talentului lor in creatiile prezentate in sesiuni de comunicare si expozitii cat si prin munca voluntara in scomunitate.


Speram, de asemenea, ca activitatile au contribuit la formarea de atitudini morale active, pozitive si la pregatirea pentru viata si cariera a adolescentilor implicati, cu aportul  neprecupetit al Dvs. Va indemnam sa ramaneti impreuna cu Fundatia Adolescenta, pentru mai binele tuturor si a spatiului nostru vital!

Vizitati paginile noastre din spatiul virtual!
https://www.facebook.com


PS. F 230 completate si semnate le puteti trimite la adresa de corespondenta de mai jos sau direct la adresele ANAF corespunzatoare domiciliului fiscal.

Cu aceeasi pretuire si speranta,
Prof. Aurica Creitaru
presedinte al Fundatiei Adolescenta

Tel. 0723 264699

---------------------------------------------

Adresa de corespondenta:

CREITARU Aurica,
str. Ctin. Brezeanu nr 4,
Bl.22, ap10, Ploiesti
CP 100371
 
Adresa ANAF (pentru Ploiesti):
Strada Aurel Vlaicu 22,
Ploiești 100023

Niciun comentariu: